Yritys

Olemme vuonna 1985 perustettu parikkalalainen perheyritys, joka toimii jo toisessa sukupolvessa. Vuosien saatossa meille on kertynyt laaja kokemus ja osaaminen erilaisista rakennusprojekteista, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen, remontointi tai korjaustyöt. Vankalla kokemuksella selätettiin myös 1990-luvun lama ja on sen jälkeen kasvettu ja kehitytty tasaisesti aina näihin päiviin saakka. Näemme yrityksen tulevaisuuden valoisana ja vuosien saatossa saavutetun aseman vahvistuvana edelleen.

Toteutamme kokonaisvaltaisten rakennustöiden lisäksi myös erilaisia remontteja kuten keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, sekä erilaiset julkisivusaneeraukset.

Yrityksemme vahvuutena on ammattitaitoinen ja sitoutunut tiimi, jonka osaaminen ja kokemus takaavat että työt tehdään huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia materiaaleja ja teemme yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Näin ollen voimme olla omalta osaltamme edistämässä kestävää kehitystä rakennusalalla.

Käyttämämme korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä moderneihin ja luotettaviin rakennustekniikolhin, takaamme lopputuloksesta kestävän, turvallisen ja tyylikkään. Luonnollisesti laadukkaaseen työhön kuuluu aina myös takuu.

Yrityksemme panostaa vahvasti asiakaslähtöisyyteen ja ymmärrämme, että jokainen asiakas ja projekti on erilainen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa koko rakennustyön ajan ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöidyn suunnitteluratkaisun. Näin varmistamme, että lopputulos tulee vastaamaan täysin asiakkaan tarpeita.

Yrityksemme kautta on myös mahdollista ostaa tai vuokrata alueella olevia asuntoja ja kiinteistöjä, joten ole rohkeasti yhteydessä jos olet asuntoa vailla.

Melkoniementie 3

59310 Särkisalmi

+358 50 517 6550

© Parikkalan Rakennus Oy

Sivusto: Räikee Oy

Alusta: Sivujetti